Open Sky Dharma

Erik Pema Kunsang

Start Date : 2020-10-16

End Date : 2020-10-18

 

 

 

 

 

Open Sky Dharma

Erik Pema Kunsang

16 - 18 Oktober 2020

 

“Almindelige mennesker er som rum, fastholdt inde i en lukket hånd.

Afklarede mennesker er som åbne himmelrum, frie og uafgrænsede.”

-- Tulku Urgyen Rinpoche

 

 

I virkeligheden er vi velmenende og kærligt åbent himmelrum, med en naturlig evne til at opleve og forstå uden forbehold. Men, ligesom med det skiftende vejr på den ydre himmel, begrænses vi oftest til lægge mærke til vejret og glemme den uforanderlige himmels uhåndgribelige åbenhed. Når vanemæssige måder at opfatte på og foruddannede idesæt får frit spil så lægger vi ikke mærke til den indre himmels gode kvaliteter.

 

Gennem mange tusinde år har folk ligesom du og jeg ønsket at forstå hvad vi virkelig er. De har søgt, erfaret og anvendt denne indsigt for alles vel. Gennem træningsmetoder kan vi også lade begrænsninger falde fra og anerkende vores indre himmel. Jo mindre vi forstyrrer denne indsigt, jo mere ser vi at det indre rum er naturligt åbent, omsorgsfuldt og intelligent, og at det kan være stabilt i sig selv.

 

Denne weekend giver Erik inspiration til at opdage vores indre himmel, og hvordan vi kan lade denne åbenhed udtrykke sig som kærlighed og selvsikkerhed i livet.

 

En del af træningen disse dage er under åben himmel, hvor den ydre himmel får lov at inspirere vores indre opdagelsesrejse.

 

Undervisningen er baseret på Dzogchen mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaringer til Erik Pema Kunsang, som vil vejlede i denne tidløse visdomstradition på nutidigt dansk. Denne autentiske træningsform, flere tusind år gammel, stammer fra Buddha og yogi-kongen Padmasambhava.

Retreatet er for alle interesserede. Du får instruktioner til en daglig meditationspraksis til at træne videre på egen hånd. Undervisningen er oplevelsesbaseret med plads til både dialog og spørgsmål.

 

 

Program:

 

Ankomst fredag eftermiddag og undervisningen begynder fredag aften.

Afslutning søndag efter frokost.

 

Mere detaljeret program annonceres senere.

 

 

Mulighed for online deltagelse:

Hvis man tidligere har været med til et eller flere kurser med Erik, er der mulighed for at deltage i dette seminar online. Det foregår via den digitale møde-platform Zoom. Man forhåndstilmelder sig på samme måde som ved almindelig deltagelse - se nedenfor - og vil så kort forud for kursusstart modtage instruktioner og link. Man kan deltage via alle nyere computere (PC, Mac, Linux) og de fleste nyere iphones, smartphones og tablets.

 

Ved online deltagelse vil der være mulighed for at vælge mellem tre lydspor: Eriks undervisning på dansk, og simultantolkning på engelsk og svensk.

 

Online deltagelse forstås som fuld deltagelse i programmets foredrag, meditationer og dialoger, og forudsætter desuden at man tidligere har været med på mindst ét af Eriks opholdskurser. Der vil være muligheder for feedback og spørgsmål undervejs, men muligvis kun skriftligt.

 

 

 

 

Priser og betaling

Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Når kurset slutter er der lejlighed til at give en donation direkte til Erik.

 

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 1. marts. For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde eller Strandgaarden, som ligger 400 meter fra Gomde. Værelserne fyldes efter først-til-mølle princippet.

 

Gebyret betales online samtidig med at du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.

 

Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset

 

Før 1. okt.

Efter 1. okt,

Indkvartering

DKK

DKK

Grund-gebyr. Overnatning udenfor Gomde eller på teltplads.

880

1080

Grund-gebyr & sovesal

1100

1300

Grund-gebyr & seng i dobbeltværelse

1540

1740

Grund-gebyr & seng i enkeltværelse

1760

1960

Unge til og med 25 år:

Grund-gebyr og sovesal

500

500

Online deltagelse
(forudsætter tidligere deltagelse i mindst ét af Eriks kurser)

500

500


 

Praktisk:

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

 

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.  

Læs mere om det praktiske på Gomde her.

 


 

Register Here

October 2020

Oct 13

Sangha Familiedage - 'Open...

    Sangha famili...

view

Oct 16

Open Sky Dharma

      ...

view

November 2020

Nov 12

Lev med døden

  ...

view

Nov 23

Sangha Familiedage

      ...

view

Nov 27

Middelvejen - Indsigts ret...

      ...

view

July 2021

Jul 19

Sommerhøjskole 2021 uge 1

    Buddha og ...

view

Jul 26

Sommerhøjskole 2021 uge 2

    Våge...

view

This is Hidden Text