Find vej

 


Adresse

 

Rangjung Yeshe Gomde
Smedehalden 3, Esby
DK-8420 Knebel
Danmark

Generelt kan du finde vej til Gomde fra hele Danmark via  www.rejseplanen.dk

Og for kørevejledning: www.krak.dk

 

Fly

Den nærmeste lufthavn er Århus Lufthavn / Tirstrup.
Herfra tager det 35 min. i en taxa til Gomde.

Som et alternativ til den direkte taxa er der en lufthavnsbus, som går direkte til Århus. Herfra kan du tage bussen som beskrevet nedenfor. (Dette tager meget længere tid, omkring 2 ½ timer, men er billigere.)

 

Bus fra Århus

Tag bus nr.  120, 121, 122 eller 123 til Rønde (www.midttrafik.dk eller www.rejseplanen.dk)
Busserne kører fra rutebilstationen. 

I Rønde skifter du til bus nr. 361 (www.midttrafik.dk) til Helgenæs. Turen fra Rønde tager ca. 50 min. Stå af lige efter Esby (spørg chaufføren). Der er et skilt ved Gomdes indkørsel fra Smedehalden, hvorpå der står "Rangjung Yeshe Gomde". Gå op ad grusvejen (750 m), så er du fremme.

Fra Rønde med Flextur

https://www.midttrafik.dk/flextrafik/flextur/

 

Tog fra København

Der er et direkte tog fra Københavns Lufthavn og København H til Århus (www.dsb.dk). Herfra kan du tage en af ​​de busser, der er foreslået ovenfor til Helgenæs via Rønde.

 

Bus fra København

Tag den direkte bus (www.flixbus.dk) fra Københavns Lufthavn, DGI-byen eller Valby Station til Rønde. I Rønde skifter du til bus nr. 361 (www.midttrafik.dk). Turen varer lidt mere end 5 timer. Sørg for at tjekke tidsplanen, for bussen kører ikke så ofte og passer ikke altid med bus 361. Turen inkluderer en færgetur.

 

Bil fra København

Kør til Sjællands Odde og tag færgen til Ebeltoft. Reservér plads på www.molslinien.dk. Hvis du er i god tid kan du få billige billetter. Fortsæt mod Knebel og videre til Esby på Helgenæs. Alternativt kan du tage den lange køretur tværs over Fyn og op langs Jyllands østkyst.

 

Du kan også tjekke vores lift-service her på siden, for at se, om der er nogen du kan køre sammen med.


November 2024

Nov 28

Lev med Døden

  KARUNA WORKSHOP på Stran...

view

This is Hidden Text