Organisation

 

Åndelig leder af retreat- og meditationscentret Gomde


Gomdes grundlægger og åndelige leder er Chökyi Nyima Rinpoche.

 

Foreningen Rangjung Yeshe Sangha – en buddhistisk menighed i Danmark


Sanghaen - Gomdes fællesskab af praktiserende - er organiseret som en forening med en demokratisk struktur og egne vedtægter.

Rangjung Yeshe Sangha blev godkendt af Familiestyrelsen som religiøs menighed for den tibetansk buddhistiske Ka-Nying Linje i 2012.

En af foreningens primære funktioner er at støtte medlemmerne i at danne arbejdsgrupper til forskellige specifikke opgaver (f.eks. kursusorganisering, markedsføring og vedligeholdelse af bygninger og land). Herudover fungerer foreningen som et forum for diskussioner af overordnet strategisk karakter.


Alle kan være medlemmer af foreningen og dermed støtte sanghaens arbejde. 

Læs mere om
Foreningen Rangjung Yeshe Sangha HER.
 

Karuna Workshops


Karuna Workshops tilbyder seminarer, hvor buddhistisk indsigt mødes med vesten omkring fælles interesseområder, såsom psykologi, mindfulness, følelsesmæssig intelligens, qigong, etc. I en række  forskellige workshops udvikles ​​den grundlæggende menneskelige godhed uden nødvendigvis at kalde det buddhisme. Karuna Workshops er inspireret af en holdning af gavmildhed - folk, der rækker ud til andre for at finde yderligere indsigt og medfølelse. Chökyi Nyima Rinpoche gav navnet Karuna, hvilket betyder medfølelse på sanskrit.

Læs mere om Karuna Workshops HER.

 

Rangjung Yeshe Fonden


De to ejendomme på Gomde (Tornbjerggaard og Strandgaarden) er af to separate selskaber (ApS), hvor Rangjung Yeshe Fonden ejer aktiverne.

Læs mere om Rangdjung Yeshe Fonden HER.

 

Fremtiden

På Gomde arbejder vi hen imod, at de fire juridiske enheder (Tornbjerggaard Aps, Strandgården Aps, sanghaforeningen og fonden), som nu udgør Gomde, samles i een selvejende institution - Gomde. Dette bliver forhåbentligt en realitet pr. 1. januar 2020.


October 2019

Oct 18

Tantra: Indgangsporten

      ...

view

Oct 31

Lev med døden

  ...

view

This is Hidden Text