Om os

 

Gomde Danmark - et internationalt buddhistisk retreatcenterGomde er et buddhistisk retreatcenter for folk, der praktiserer, hvor de er.

Medfølelse og visdom er grundlæggende kvaliteter, som findes i os alle. Buddha viste os, hvordan vi kan udvikle disse kvaliteter på vejen til oplysning. Hans anvisninger er blevet videregivet i en ubrudt linje fra mester til elev frem til i dag.

Gomdes formål er at gøre denne indsigt tilgængelig for alle. Du kan finde Gomde centre i Danmark, England, Malaysia, Rusland, Scotland, Østrig og USA. I Danmark finder du Gomde på Helgenæs (Djursland), i hjertet af Danmark. Centret ligger i naturskønne omgivelser tæt ved havet. 

Gomdes åndelige leder er Chökyi Nyima Rinpoche, som også er leder af et af de største tibetansk buddhistiske klostre i Nepal: Ka-Nying Shedrub Ling.

Gomde Danmark er et besøg værd, både hvis du gerne vil på seminar, praktisere sammen med andre eller ønsker at fordybe din træning i meditationsretreat. Du er velkommen på Gomde til at undersøge Buddhas dharma eller styrke din egen meditationspraksis.

Alle buddhistiske kurser, retreats og andre begivenheder er organiseret af frivillige medlemmer af Sanghaen. Lamaer og lærere inviteres til hver enkelt begivenhed.


June 2021

Jun 28

Gomde Sommerlejr 2021

Invitation til Gomde Sommerlejr ...

view

July 2021

Jul 05

Medfølelsens Buddha Avalok...

      ...

view

Jul 12

Lotus Hjerte Tantra

    Lotus...

view

Jul 18

Sommerhøjskole 2021 uge 1

    Kærl...

view

Jul 25

Sommerhøjskole 2021 uge 2

    Våge...

view

September 2021

Sep 25

Karuna Workshop

The Brahma Viharas - A...

view

November 2021

Nov 18

KARUNA WORKSHOP: Lev med d...

  ...

view

This is Hidden Text