Om os

 

Gomde Danmark - et internationalt buddhistisk retreatcenterGomde er et buddhistisk retreatcenter for folk, der praktiserer, hvor de er.

Medfølelse og visdom er grundlæggende kvaliteter, som findes i os alle. Buddha viste os, hvordan vi kan udvikle disse kvaliteter på vejen til oplysning. Hans anvisninger er blevet videregivet i en ubrudt linje fra mester til elev frem til i dag.

Gomdes formål er at gøre denne indsigt tilgængelig for alle. Du kan finde Gomde centre i Danmark, England, Malaysia, Rusland, Scotland, Østrig og USA. I Danmark finder du Gomde på Helgenæs (Djursland), i hjertet af Danmark. Centret ligger i naturskønne omgivelser tæt ved havet. 

Gomdes åndelige leder er Chökyi Nyima Rinpoche, som også er leder af et af de største tibetansk buddhistiske klostre i Nepal: Ka-Nying Shedrub Ling.

Gomde Danmark er et besøg værd, både hvis du gerne vil på seminar, praktisere sammen med andre eller ønsker at fordybe din træning i meditationsretreat. Du er velkommen på Gomde til at undersøge Buddhas dharma eller styrke din egen meditationspraksis.

Alle buddhistiske kurser, retreats og andre begivenheder er organiseret af frivillige medlemmer af Sanghaen. Lamaer og lærere inviteres til hver enkelt begivenhed.


June 2018

Jun 29

Introduction to Madhyamaka

In this seminar Khenpo Tokpa Tul...

view

July 2018

Jul 01

5 days summer retreat

  Join us for 5 days of...

view

Jul 06

What makes a bodhisattva a...

During this weekend seminar Khen...

view

Jul 13

Sfærernes musik og den våg...

  Stemme, rum, lyttende...

view

Jul 16

Sommerhøjskole 1: meditati...

  Vi grundlægger ...

view

Jul 23

Sommerhøjskole 2: Meditati...

Kan "det kontemplative liv&...

view

August 2018

Aug 14

Sindets Natur

  Indsigten i sindets n...

view

This is Hidden Text