Cloudless Summercamp 2019

Chökyi Nyima Rinpoche

Start Date : 2019-07-31

End Date : 2019-08-07

 

 

Cloudless Summer Camp 2019

Undervisning med Chökyi Nyima Rinpoche.

Velkommen til 8 dage sommerkursus med meditationstræning og undervisning i hvad der virkelig tæller i livet: indre frihed, betingelsesløs kærlighed og erkendelse af sindets natur. Erkendelse er vores civilisations kronjuvel som kan opdages i os selv.

Chokyi Nyima Rinpoche underviser i en gennemgribende virkeliggørelse af kærlig vågenhed fri for dualitet. Enkelt, dybt og med humor guider Rinpoche i det som baner vej for ægte indre frihed og virkeliggørelse.

Sund fornuft, hjertevarme og befriende indsigt er kernen i hans undervisning. Han er selv et levende eksempel på denne indsigt og det er utroligt inspirerende at lytte til sådan et menneske.

Chokyi Nyima Rinpoche vil i år give undervisning fra Heart of The Matter. Det er en vidunderlig kortfattet tekst der viser, hvordan vi kan afdække essensen af Buddhas undervisning direkte i vores egen oplevelse.

Hver morgen og eftermiddag er der meditation med Lama Tenzin Sangpo og aftenundervisning med Erik Pema Kunsang.

 

Undervisere

Tulku Chökyi Nyima Rinpoche

Chökyi Nyima Rinpoche har siden 1977 undervist et stadig voksende antal vesterlændinge. Hvert år besøger han Gomde centre i Europa, USA og Asien, hvor han underviser i buddhistisk filosofi og træning. Rinpoche er overhoved for Ka-Nying Shedrub Ling og flere andre klostre og retreatcentre, hvor han er ansvarlig for undervisning af flere hundrede munke og nonner. Her underviser han også vesterlændige, som besøger klosteret for at få undervisning i Mahamudra og Dzogchen.

Du kan læse mere om Rinpoche and Ka-Nying Shedrub Ling here

Lama Tenzin Sangpo

Lama Tenzin Sangpo er velbevandret i buddhistisk filosofi, og ekspert i meditationspraksis. Han leder store buddhistiske ceremonier og underviser på centre over hele verden, hvor han med stor glæde og på autentisk vis, deler sin dybe viden om buddhistisk praksis med alle, der ønsker at opleve Buddha Dharma.

Du kan læse mere om Lama Tenzin Sangpo her

Erik Pema Kunsang

Erik Pema Kunsang har været en stærk central person i udbredelsen af kendskabet til buddhismen til Vesten. Under hans mange års studier og træning gennem anerkendte buddhistiske mestre, har Erik udgivet mere end 60 bøger om buddhistisk filosofi og praksis. Siden 2007 har han været dharma-lærer tilknyttet Gomde Danmark. Han underviser i Dzogchen traditionen som forbinder Buddhas lære med direkte personlig oplevelse.

Læs mere om Erik Pema Kunsang her

 

Program

Som udgangspunkt er dagsprogrammet under Summercamp:

6.30 – 7.30 Meditation med Lama Tenzin Sangpo

7.30 – 8.30 Morgenmad

9.30 – 11.30 Chökyi Nyima Rinpoche

12.30 – 13.30 Frokost

14.00 Mulighed for rundvisning på Gomde, reflektionsgrupper, andre fælles aktiviteter.

16.00 Te- pause

16.30 Fælles meditation med Lama Tenzin Sangpo

18.00 Aftensmad

20.00 Undervisning ved Erik Pema Kunsang

Ankomst er onsdag, den 31. juli mellem kl 14 og 16. Samme dag vil der være meditation med Lama Tenzin kl 16.30 og undervisning med Erik Pema Kunsang om aftenen.

Lørdag d. 3 august giver Rinpoche den hemmelige Tara bemyndigelse. De seneste fem år på Gomde har Rinpoche givet Tara indvielser, som gør det muligt at gå dybere i Tara’s Triple Excellence. Rinpoche vil i år give den hemmelige Tara indvielse til de deltagere, som har et dedikeret ønske om at praktisere vejen gennem de ydre, indre og hemmelige Tara sadhanas. Den hemmelige Tara indvielse er en forudsætning for at begynde træningen i ’Third Excellence’, del III: de fire indre forberedende øvelser (ngøndro).

Om søndagen, den 4. august, afholder vi den årlige Ngakso Puja, Ocean of Amrita.  Alle er velkommen til at deltage i denne heldags gruppe meditation, med chanting og ritualer fra den tantriske tradition. Du kan medbringe frugt, snacks og drikke som gaver, der indgår i ritualet.

Du kan komme og deltage i ceremonien uanset om du deltager på hele seminaret. Hvis du vil spise med på Gomde denne dag uden at være tilmeldt hele seminaret, så tilmeld dig til mad ved at skrive til Gomde@gomde.dk.  

Afrejse er onsdag d. 7. august efter frokost.

 

Priser og praktisk

Oversættelse af undervisningen

Rinpoches undervisning bliver oversat til engelsk og dansk. Hjælpelærere underviser på enten dansk eller engelsk. Når der er dansk og engelsk oversættelse på samme tid, vil de to foregå i parallel, og en af dem vil blive transmitteret som FM. Gomde har en del små FM-modtagere med høretelefoner, men hvis du har din egen – fx i form af en smartphone eller gammel mobiltelefon – er det en god idé at medbringe den, da den kan give en bedre lydkvalitet.

Priser og Betaling

Chökyi Nyima Rinpoche og de andre undervisere bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Den foreslåede donation til Chökyi Nyima Rinpoche er 200 kr per dag. Når kurset er færdigt, kan du give dit bidrag for undervisningen direkte til Rinpoche og de andre undervisere.

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de ​​praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning i telt ​​på Gomdes campingområde.

Bemærk: early bird rabat indtil 1. juli.

For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde. Værelserne fyldes efter "først til mølle" princippet.

Bemærk venligst: Alle betalinger skal overføres online via PayPal med det samme når du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.

 

Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset i DKK:

 

Indkvartering

  

Pris (kr)

Basic gebyr og overnatning udenfor Gomde

 

3780

Basic gebyr og camping

 

3780

Basic gebyr og sovesal

 

4550

Basic gebyr og seng i dobbeltværelse

 

6090

Basic gebyr og seng i enkeltværelse

 

6860

Børn 6-15 år

 

870

Unge 16-25 år:

Basic gebyr og camping

  

2450

Børn 0-5 år

 

Register Here

December 2019

Dec 06

Vinterhygge weekend på Gom...

Vinterhygge weekend på Gom...

view

January 2020

Jan 31

Sutra Recitation: Vimalaki...

      ...

view

This is Hidden Text