Sommerhøjskole seminar 1: kontemplation, arbejde og engagement

Erik Pema Kunsang, Lone Fjorback, David Hykes, John Dunne mfl.

Start Date : 2018-07-16

End Date : 2018-07-22

 

Kom og vær med til det allerførste kursus på "Gomde Højskole" - en serie af sommer-seminarer hvor man kan fordybe sig i meditation, yoga og buddhistisk filosofi, og samtidig være med til at udforske mødet med europæiske værdier og ideer.

Efterhånden som mindfulness, meditation og Buddha er blevet en voksende del af livsstil og selvforståelse for mange, må denne kulturstrøm også begynde at træde i karakter og gå med ind i dialoger om hvordan vi håndterer tidens vilde problemer og muligheder. Vi tror at ægte buddhistisk-grundtvigsk højskole kan åbne vigtige vinduer indad og udad i "meditations-kulturen".

Projektet har været heldig at samle et ”dream team” af lærere og debattører til en flyvende start – bl.a. radiovært Anders Laugesen (”Mennesker og Tro”), psykologiprofessor og forfatter Peter Elsass og den internationalt kendte og nyskabende komponist og korleder David Hykes.

SEMINAR 1: Dette er det første af to sommer-højskole-kurser i 2018. Det har fokus på den måde det kontemplative liv kan forbinde sig med et aktivt liv - studier, professionelt virke, arbejde for at hjælpe andre i sundhedssektoren, i skoler osv.

 Læs hele kursusbeskrivelsen på højskole-websiden 

 

Priser

Kursuspriser er alt inklusive: undervisning, måltider, pauser med te / kaffe osv, samt overnatning. Du kan vælge mellem forskellige former for indkvartering på Gomde, og der er “early bird” rabat ved tilmelding og betaling før 1. juni.


 


  Før 1. juni Efter 1. juni
Camping 2200 kr 2400 kr
Sovesal 2600 kr 2900 kr
Dobbeltvær. 3350 kr 3650 kr
Enkeltvær. 4500 kr 4800 kr
 

 . 

TILBAGE TIL HØJSKOLENS WEBSIDE:

www.gomde-højskole.dk

 

TILMELDING FOREGÅR HER PÅ GOMDES WEBSIDE:

Register Here

May 2018

May 22

Intensivt Indre Tara Sadha...

  Den Indre Tara Sadhan...

view

July 2018

Jul 13

Sfærernes musik og den våg...

  Stemme, rum, lyttende...

view

Jul 16

Sommerhøjskole seminar 1: ...

  Kom og vær med ...

view

Jul 23

Sommerhøjskole seminar 2: ...

  Kom og vær med ...

view

This is Hidden Text