Intensivt Indre Tara Sadhana retreat

Lama Tenzin Sangpo

Start Date : 2018-05-22

End Date : 2018-05-29

 

Den Indre Tara Sadhana er en meget speciel og sjælden praksis, som er en af Chokgyur Lingpa termas.  Det er et intensivt retreat, som vi anbefaler at deltage i, hvis du allerede har erfaring med sadhana praksis. For Tara’s Triple Excellence praktiserende, vil det være en ekstraordinær mulighed for at blive fortrolig med den anden praksis i Third Excellence.

 

Krav til deltagere samt program

Da retreatet vil være yderst intensivt og kræve selvdisciplin, foreslår vi at folk er forsigtige med at tilmelde til retreatet, hvis de ikke har erfaring med Sadhanas, recitation og/eller lange meditation sessioner. Programmet for retreatet vil være krævende med daglige sessioner begyndende kl. 05:30 og slutter kl. 20:30. Der vil være 4 sessioner dagligt, hver af 1,5 timers varighed, samt 1,5 time med vejledende instruktioner af Lama Tenzin Sangpo. Retreatet vil begynde den 22. maj med aftensmad og slutte efter frokost den 29. Maj.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om eftermiddagen den 22. maj kl. 14:00 til registrering. Efter en kort tepause vil I kl. 15 blive budt velkommen og introduceret til stedet og retreat-programmet. Den første session vil starte efter aftensmad kl. 18:30.

Der vil være tre daglige vegetariske måltider og en tepause om eftermiddagen. Kosten vil følge Kryia instruktionerne, hvilket betyder, at der ikke vil indgå kød, alkohol, æg, hvidløg og løg.

Retreatet er lukket, det vil sige, at man kan ikke komme når retreatet er startet og heller ikke tage af sted, før det er slut. Hvis du, af en eller grund ikke kan deltage i hele retreatet, men  ønsker at deltage alligevel, så venligst send en ansøgning til rygomde@gmail.com , hvor du angiver årsagerne.  Vi anbefaler imidlertid at deltage i hele retreatet.

Tekst til Indre Tara sadhana udleveres på retreatet mod foreslået donation på 25 € ./ 190 DKK

Vær venligst opmærksom på, at for at deltage i dette retreat,  skal du have modtaget  Indre Tara sadhana invielse  fra Chökyi Nyima Rinpoche.

 

Retreatleder  og lærer

Lama Tenzin Sangpo underviser i meditation på Chökyi Nyima Rinpoche’s Dharmacentre. Før dette var Lama Tenzin chant leder og senior munk på Ka-Nying Shedrub Ling klosteret i Nepal, hvor han også har gennemført det traditionelle treårs retreat.

 

Oversættelse

Lama Tenzin’s undervisning vil blive oversat til engelsk af oversætter Heidi Köppl.

 

Priser

Gomde bestræber sig på at holde udgifterne så lave som muligt, fordi vi ønsker at give alle mulighed for deltage i vores aktiviteter.

Udgifterne for kost og logi med overnatning:

 

Enkeltværelse 4000 DKK
Seng på dobbeltværelse            3000 DKK
Seng på sovesal 2500 DKK
Camping 2000 DKK

 

Hvis du vælger camping eller sovesal, skal du huske sovepose og håndklæde.

Hvis du vælger enkelt- eller dobbeltværelse er dyne, pude, sengelinned og håndklæde inkluderet i prisen. 

Der er begrænset antal enkeltværelser, så hvis du ønsker et sådant, kræver det hurtig tilmelding.

 

Vigtigt:

Lama Tenzin og hans oversætter Heidi Köppl betales kun gennem dine donationer. Ud over betaling for ophold, anbefaler vi at deltagerne giver en donation til Lama Tenzin på 600 kr. og til Heidi Köppl på 400 kr. Ved slutningen af retreatet vil du få mulighed til at give donationerne direkte til dem.

 

Hvad skal medbringes?  

Medbring klokke og vajra, da Gomde har et begrænset antal.  Der er puder i templet, men medbring gerne evt. tæppe og personlige meditationspuder og lignende.

 

Vi har brug for retreathjælpere    

Det er yderst vigtigt,  at vi får nogle retreat-hjælpere, så retreatet kan forløbe gnidningsfrit undervejs. Som hjælper får du frit ophold og kan deltage i mindst 1 session dagligt. Som Milarepa sagde: ”Yogien i retreat og den der tjener ham undervejs, vil opnå oplysning samtidigt”. Derfor undervurder ikke de fordele, du opnår gennem at hjælpe og støtte dem, der udøver oprigtig og autentisk praksis. Ønsker du at deltage som hjælper, så kontakt: kajh@post1.dansknet.dk        

 

Vi glæder os til at se dig på Gomde!

Register Here

June 2018

Jun 29

Introduction to Madhyamaka

In this seminar Khenpo Tokpa Tul...

view

July 2018

Jul 01

5 days summer retreat

  Join us for 5 days of...

view

Jul 06

What makes a bodhisattva a...

During this weekend seminar Khen...

view

Jul 13

Sfærernes musik og den våg...

  Stemme, rum, lyttende...

view

Jul 16

Sommerhøjskole 1: meditati...

  Vi grundlægger ...

view

Jul 23

Sommerhøjskole 2: Meditati...

Kan "det kontemplative liv&...

view

August 2018

Aug 14

Sindets Natur

  Indsigten i sindets n...

view

This is Hidden Text