Frigør sindet indefra

Erik Pema Kunsang

Start Date : 2017-04-13

End Date : 2017-04-17

 

 

Meditations-retreat med Erik Pema Kunsang

Gomde, Helgenæs,  13. april til 17. april

 

Hvordan bliver ens sind frit og parat til at takle hvad som helst?
 
Hvordan kan man være harmonisk indeni, samtidig med der sker tusind ting omkring en?
 
Vi har uanede dybder og ubenyttede evner. De kan bringes frem bevidst, samtidig med man er nærværende, tolerant og venlig.
 
Dette retreat er for både begyndere og erfarne. Under retreatet vil Erik være tilgængelig for personlige interviews.
 
Om Erik: 
Erik Pema Kunsang har været en stærk central person i udbredelsen af kendskabet til buddhismen til Vesten. Under hans mange års studier og træning gennem anerkendte buddhistiske mestre, har Erik udgivet mere end 60 bøger om buddhistisk filosofi og praksis. Siden 2007 har han været dharma-lærer tilknyttet Gomde Danmark. Han underviser i Dzogchen traditionen som forbinder Buddhas lære med direkte personlig oplevelse.
 
 
Du kan også læse mere om temaet i et essay af Erik her:


Start og slut
Retreatet begynder med aftensmad d. 13. april, og slutter efter frokost d. 17. april.


 

Sprog og oversættelse af undervisningen

Erik underviser på dansk, med løbende simultan-tolkning til engelsk som rundsendes med et radio (FM) signal. Gomde har en del små FM-modtagere med høretelefoner, men hvis du har din egen – fx i form af en smartphone eller gammel mobiltelefon – er det en god idé at medbringe den, da den kan give en bedre lydkvalitet.

Priser og betaling
Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Den foreslåede donation er 200 kr per dag. Når kurset er færdigt, kan du give dit bidrag for undervisningen direkte til Erik.
 
Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 1. april.
 
For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde eller Strandgaarden, som ligger 400 meter fra Gomde. Værelserne fyldes efter "først til mølle" princippet.
 
Bemærk: Alle betalinger skal overføres online via PayPal med det samme når du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.
 
Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset i DKK:

 

Indkvartering Inden 1. april Efter 1. april
Basic gebyr & sovesal 1750 DKK 2250 DKK
Basic gebyr & seng i dobbeltværelse 3000 DKK 3500 DKK
Basic gebyr & seng i enkeltværelse 3500 DKK 4000 DKK
Unge til og med 25 år:
basic gebyr og sovesal
500 DKK 500 DKK

 

 

Praktisk:

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.
 
Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.  

Læs mere om det praktiske på Gomde HER.

 

 

 

 

Register Here

May 2020

May 07

Kærlighedens Åbne Rum

      ...

view

July 2020

Jul 13

Sommerhøjskole, uge 1

    Buddha og ...

view

Jul 20

Sommerhøjskole, uge 2 - vå...

    Våge...

view

This is Hidden Text