Invitation til at udvikle Gomdes struktur

Sun Jul 25

 

Invitation til at udvikle Gomdes struktur


Kæreste Sangha 

På mødet den 11. juli tilbød jeg, at jeg efter mødet ville invitere os alle til at udvikle og formulere en mere inddragende struktur for Gomde.

For at så mange som muligt kan deltage, holder vi møderne på Zoom. Her kan vi sammen snakke om og udforme en struktur, så Gomde kan blomstre endnu mere til alles glæde.

Derfor inviteres du hermed til 1ugentlige møde, samt at tage del i det nye Slack forum.

Efter Chokyi Nyima Rinpoches ønske, vil Erik Pema Kunsang komme til at være mere på Gomde i fremtiden. Erik vil udfolde mere undervisning og praksis i hverdagen på Gomde og ligeledes hjælpe med at udforme strukturen. 


1 ugentligt møde hver søndag kl. 09 - 10.

Hver uge afholdes et fælles møde hvor vi arbejder med at formulere Gomdes struktur. Vi fortsætter med at holde møder så længe det er nødvendigt. 

På første møde gav Erik Pema Kunsang og Rune et idéoplæg. Oplægget lagde vægt på en tydelig og transparent organisering, hvor alle let kan bidrage med deres kompetencer. Dette oplæg kan findes på slack forum.

Sammen sætter vi retningen og sikrer, at det det kommer til fungere for os alle. Der er brug for alles ideer, input og refleksion. 

Første møde afholdes allerede søndag d. 1 august kl. 09 - 10.

Zoomlink: https://us02web.zoom.us/j/87935869580?pwd=ZE9yU0NISVpoc2YwSmREWWdCNVM1Zz09 

Password: Mandala108

Zoomlink og password er det samme til hvert møde. 


Slack forum

Det nye online forum Slack kan bruges både på computer og mobiltelefon.

På slack kan man følge og tage del i de forskellige arbejdsgrupper, som udfoldes. Lidt ligesom Facebook bare mere praktisk, let og privat.

Formålet med slack forummet er at have gennemsigtighed på Gomde, og have et sted, hvor vi let kan kommunikere sammen.  Så alle altid kan se, hvad der foregår i de forskellige arbejdsgrupper og komme med input.

Din invitation til slack: tryk her.  (link kan bruges indtil d. 21. august)
Guide til at bruge slack: tryk her.

Jeg glæder mig til at se jer alle rigtigt meget og ofte hjemme på Gomde samt online på zoom og slack. Så vi sammen kan dele dharmaen og vores skønne Gomde til alles gavn. 


Kærlig hilsen

Johannes Loeb
Formand for Sanghaforeningen


November 2024

Nov 28

Lev med Døden

  Lev med Døden   ...

view

This is Hidden Text