TAK!

Thu Jun 11

Kære Sangha
 
En stor fælles tak for hjælpen under Corona-krisen
Mange sangha-venner har støttet Gomde i forbindelse med coronakrisen. Indsamlingen har pr. 1. juni givet 130.000 kr. Et resultat vi alle kan være meget taknemmelige for, og som hjælper Gomde med at dække nogle af driftsomkostningerne. Der kom mange enkelt-donationer og også aftaler om månedlige bidrag. Tusind tak for alle bidrag og udvisning af fælles ansvar for Gomde. Indsamlingen fortsætter, og du kan være med til at sikre driften af Gomde gennem det næste år ved at donere via Gomde Danmarks hjemmeside: Donationer
 
ØKONOMISK STATUS
I Fonden og Foreningen har vi fulgt nøje med i udviklingen af Danmarks langsomme genåbning. Vi har holdt mange "krisemøder" for at sikre Gomdes vej gennem krisen. Fondens første Corona-udmelding viste behov for tilskud på min. 355.000 kr. indtil april 2021. Det lysner dog en smule nu, da eksterne kurser på Gomde og Strandgården med genåbning af Danmark, kan begynde at forløbe som planlagt fra midt juni. Men alle de planlagte kurser og retreat fra marts og frem til september blev desværre aflyst: Cloudless Summer Camp med Rinpoche, Weekendkursus med Erik Pema Kunsang, Gomde højskole og Karuna Workshop samt alle eksterne kurser i foråret. Vi har ansøgt og modtaget Corona-hjælpepakke med tilskud til den ene bestyrerlønning på Gomde. Den nuværende situation er, at Gomde mangler min. 125.000 kr. for at kunne finansiere krisebudgettet frem til april 2021.
 
RANGJUNG YESHE FOUNDATION - ÅRSRAPPORTER FOR GOMDE 2019
Gomdes Årsberetning 2019 og Fondens økonomiske årsrapporter for 2019 er nu godkendte og offentlige tilgængelige. Har du interesse i Gomde økonomi, kan du i årsrapporterne kigge ind bag tallene. Årsberetningen indeholder et helhedsblik på Gomdes mange kvaliteter og aktiviteter og giver os fælles og styrket afsæt for samarbejde, spændende drøftelser, nytænkning og udvikling af Gomde. Alle tre rapporter ligger på Gomde Danmarks hjemmeside under “Fonden” - “Årsrapporter”, eller de kan åbnes direkte via følgende links:
• 2019 Rangjung Yeshe Fonden Årsrapport
• 2019 Rangjung Yeshe Fonden Specifikationshæfte
• 2019 Rangjung Yeshe Fonden Årsberetning - et tilbageblik på 2019
 
INVITATION TIL SANGHA SOMMERLEJR I 7. JULI TIL 8. AUGUST 2020
Kom og vær en del af Gomdes sommerlejr. Vi praktiserer og studerer i fællesskab med dharma-venner, nyder sommeren og gør den meningsfuld. Programmet laver vi løbende sammen, byd ind og vær med til at få det til at lykkes. Hold øje med indbydelse og mere information her på Facebook. Vi åbner for tilmeldinger via Gomde hjemmesiden. Vi håber at se mange Sangha-venner denne sommer på smukke Gomde.
 
Med kærlig hilsen
På vegne af Fondsbestyrelsen og Sanghaforeningens bestyrelse.

October 2020

Oct 16

Open Sky Dharma

      ...

view

November 2020

Nov 12

Lev med døden

  ...

view

July 2021

Jul 19

Sommerhøjskole 2021 uge 1

    Buddha og ...

view

Jul 26

Sommerhøjskole 2021 uge 2

    Våge...

view

This is Hidden Text