35 dages Padmasambahava retreat

Lama Tenzin Sangpo og Erik Pema Kunsang

Start Date : 2022-03-28

End Date : 2022-05-02

 

 

 

35-dags Padmasambhava Retreat

Gomde Danmark, Foråret 2022

28. marts til 2. maj

 

For tredje gang afholder vi et 35-dages Padmasambhava retreat i Danmark.

 

Træningen er baseret på en indre mandala i tre planer: 

På det grundlæggende plan er Padmasambhava med tolv aspekter for tolv fuldendte evner, som udspringer af én unik virkeliggørelse.

I midten er Avalokite, den Store Medfølelse Buddha og magiske visualiseringer, der frigør frøene til de seks verdener.

Øverst er mandalaen med Amitayus, Buddhaen Uendeligt Liv, med metoder og mantraer for sundhed, langt liv og endeløs visdom.

 

Der er kæmpe fordele ved at visualisere en buddha, chante mantra og placere sindet i samadhi. Ideerne om almindelig krop, stemme og sind transformeres, negative karmiske vaner løsnes, enorm fortjeneste oprettes, så evnen til nondual bevidsthed styrkes og der dannes et link til oplyste manifestationer.

 

Ligesom de tidligere år, leder Lama Tenzin Sangpo og Erik Pema Kunsang os gennem dette lykkebringende meditationsretreat.

 

Lama Tenzin Sangpo leder retreatet og giver komplette instruktioner for træningen og ritualerne og introducerer hver del på traditionel og autentisk vis.

 

Erik Pema Kunsang forklarer meningen bag og uddyber, hvordan vi transformerer vores indstilling og frigør vores forståelse ved at visualisere os selv som en buddha, recitere mantra og træne i struktur-fri meditation.

 

Vi lærer den praktiske anvendelse af tantra og hvordan tantriske ritualer svarer til indre mening, der befrier dybtliggende vaner, sigter mod at hjælpe alle levende væsner og forbinder os med endegyldig oplysning. Vi lærer, hvordan vi bruger mantra og mudra i vores daglige træningsperioder, som udtryk for indre respekt og indsigt.

 

Praktisk information

 

Deltageren forventes at være ved godt helbred, mentalt stabil og beslutsom, da forløbet er meget intensivt og helt lukket gennem de 35 dage. 

 

Retreatet starter den 28. marts og afsluttes den 2. maj.

Du bør forvente at være på Gomde to dage før og efter.

 

Prisen for mad og overnatning er følgende:

I eget telt, tipi eller campingvogn: 6.000 kr

Lille værelse: 7.000 kr

Stort værelse: 9.500 kr

Par, som deler et stort værelse: 12.000 kr

 

Du kan forvente ekstra udgifter for rituelle genstande afhængig af, hvad du allerede er i besiddelse af. Når din deltagelse er bekræftet, kan vi hjælpe med at koordinere disse genstande. Donationer til Lama Tenzin og Erik er ikke inkluderet i prisen for overnatning og mad.

 

Vi sigter efter, at retreatet bliver båret af frivillige, så du kan bruge den fulde tid i retreat med et minimum af daglige gøremål.

 

Dagligt program:

 

5.00 Vågn op praksis

5.30 Praksis session på dit værelse: Trinley Nyingpo

7.00 Morgen puja i templet: Shakyamuni, Kort Padmasambhava praksis, røg offring

8.00 Morgenmad

9.00 Undervisning i templet med Lama Tenzin eller Erik Pema Kunsang

10.00 Praksis session i templet: Trinley Nyingpo

12.30 Frokost (serveret i templet)

Privat tid, studie og hvile

16.30 Praksis session i templet: Trinley Nyingpo, beskyttere og tsok

18.30 Aftensmad

19.30 Praksis session på dit værelse: Trinley Nyingpo

21.30 Sove praksis

 

 

Ankomst og afgang

 

Vær venlig at ankom til Gomde d. 26. marts, hvor forberedelserne vil begynde. Hvis du har mulighed for at tage mere del i forberedelserne, er du velkomme på Gomde fra d. 24. marts, men koordiner da med os.

 

Retreatet slutter d. 2. maj med en tidlig morgen puja i templet, morgenmad og efter dette er hele sanghaen inviteret til den afsluttende puja og tsok kl. 10. Du er velkommen til at give dine kæreste besked og en officiel besked vil også blive sendt ud.

 

Efter dette rydder vi op og gør rent og tager fra Gomde d. 3. eller 4. maj.

 

Mere information

 

Du kan læse mere praktisk information om retreat i dette dokument.

 

Retreat frivillig

 

At være retreat hjælper er en værdifuld gave. Hvis du gerne vil være en del af det frivillige hold, helt eller deltid, skriv venligst til  gomde@gomde.dk. Frivilliges tid modregnes ved gratis deltagelse på andre kurser og retreats.

 

Tilmelding

 

*** Vi har i øjeblikket ikke flere værelser eller pladser, så tilmelding er ikke muligt lige nu. Men vi arbejder på at finde flere muligheder, så tøv ikke med at skriv til os på mailen hvis du er interesseret i at deltage ***

Du tilmelder dig på hjemmesiden her. Vær sød at give lidt information om din tidligere træning og retreat erfaring i kommentarfeltet.
Hvis du har spørgsmål, så skriv til gomde@gomde.dk.
Vi har et meget begrænset antal værelser, så det vil være en hjælp hvis du kan medbringe campingvogn, eller bo i et stort telt eller en tippi.
 

Register Here

December 2021

Dec 02

Open Sky Dharma

      ...

view

Dec 10

Lukket begivenhed: Bodhi T...

    Vær ...

view

March 2022

Mar 28

35 dages Padmasambahava re...

     ...

view

This is Hidden Text