Open Sky Dharma

Erik Pema Kunsang

Start Date : 2021-10-20

End Date : 2021-10-24

 

 

 

Open Sky Dharma

Erik Pema Kunsang

20 - 24 Oktober 2021

Se programmet her

 

 

“Det dualistiske sind er som rum, fastholdt inde i en lukket hånd.

Afklarede mennesker er som åbne himmelrum, frie og uafgrænsede.”

 

-- Tulku Urgyen Rinpoche

 

Vi er velmenende og kærligt åbent himmelrum, med en naturlig evne til at opleve og forstå uden forbehold. Ligesom med det skiftende vejr på den ydre himmel, begrænses vi oftest til lægge mærke til vejret og glemme den uforanderlige himmels uhåndgribelige åbenhed. Når vanemæssige måder at opfatte på og foruddannede idésæt får frit spil, lægger vi ikke mærke til den indre himmels gode kvaliteter.

 

I evigheder har folk ligesom du og jeg ønsket at forstå hvad vi virkelig er, søgt, erfaret og anvendt denne indsigt for alles vel. Gennem træningsmetoder kan vi lade begrænsninger falde fra og anerkende vores indre himmel. Jo mindre vi forstyrrer denne indsigt, jo mere ser vi at det indre rum er naturligt åbent og omsorgsfuldt, med en omfavnende intelligens som er være stabil i sig selv.

 

I denne weekend giver Erik inspiration til at opdage vores indre himmel, og hvordan vi kan lade denne åbenhed udtrykke sig som kærlighed og selvsikkerhed i livet. En del af træningen disse dage er under åben himmel, hvor den ydre himmel får lov at inspirere vores indre opdagelsesrejse.

 

Undervisningen er baseret på en sang om spontan frigørelse af emotioner, fra Vimalamitra, en mester i den tidlige Dzogchen overførsel, samt på mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaringer til Erik Pema Kunsang. Erik vil vejlede i denne tidløse visdomstradition på nutidigt dansk. Denne autentiske træningsform, flere tusind år gammel, stammer fra Buddha og yogi-kongen Padmasambhava.

 

Retreatet er for alle interesserede. Du får instruktioner til en daglig meditationspraksis til at træne videre på egen hånd. Undervisningen er oplevelsesbaseret med plads til både dialog og spørgsmål.

 

 

 

Program

Ankomst onsdag eftermiddag og undervisningen begynder onsdag aften.

Afslutning søndag efter frokost.

 

Dagsprogram annonceres senere.

 

 

Mulighed for online deltagelse

Det er muligt at deltage i dette seminar online. Det foregår via den digitale møde-platform Zoom. Man forhåndstilmelder sig på samme måde som ved almindelig deltagelse - se nedenfor - og vil så kort forud for kursusstart modtage instruktioner og link. Man kan deltage via alle nyere computere (PC, Mac, Linux) og de fleste nyere iphones, smartphones og tablets.

Der vil være muligheder for feedback og spørgsmål undervejs, men muligvis kun skriftligt.

 

Priser og betaling

Undervisningen fra Erik er en dharmagave. Alle deltagere vil få mulighed for at give Erik og den frivillige kursusgruppe en donation.

 

Når I registrer jer til undervisningen, har I mulighed for at booke overnatning og mad på Gomde Gæstehus. Priser for forskellige værelses muligheder fremgår af tilmeldingssiden.

 

Du kan se Gomde Gæstehus annulleringspolitik HER.

 

Hvis du deltager online kan du vælge et bidrag som svarer til dine midler. Bidraget hjælper vores teknik gruppe med at gøre online deltagelse mulig i høj kvalitet.

 

Praktisk

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

 

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.  

 

Læs mere om det praktiske på Gomde her.

 

Vi glæder os til at modtage jer

 

Har du spørgsmål skriv da til: tsondru108@gmail.com

 
Register Here

October 2021

Oct 20

Open Sky Dharma

     ...

view

November 2021

Nov 18

KARUNA WORKSHOP: Lev med d...

Workshoppe...

view

March 2022

Mar 28

35 dages Padmasambahava re...

     ...

view

This is Hidden Text