Chö seminar

Nuns from Nagi Gompa

Start Date : 2019-09-08

End Date : 2019-09-12

 

 

 

Chöd, eller at "skære igennem," er en velkendt praksis buddhismen i Tibet. Traditionelt tilskrives den Machig Labdrön, en kvindelig buddhistisk lærer, som levede i det 11. århundrede. Chöd kombinerer indsigt fra Prajnaparamita sutraerne med tantriske visualiseringsmetoder. Den er en yderst effektiv metode til at skære gennem roden af vores dualistiske sind og frigøre os fra al håb og frygt, og derved også de bånd, der binder os til selviske måder at være på. Chöd praksis er desuden kendt for sine uforglemmelig smukke melodier, og har traditionelt været brugt som del af buddhistiske helbredelsesritualer.

De sidste par år har Chökyi Nyima Rinpoche i stigende grad lagt vægt på chöd praksis. En gruppe læg-praktiserende mødes hver uge på Ka-Nying Shedrub Ling klostret i Kathmandu for at praktisere sammen, og klosteret selv har holdt hyppigere heldags chöd pujaer, hvor hundredvis af læg-praktiserende deltager. Du kan se en kort video af en af disse chöd pujaer ledet af Chökyi Nyima Rinpoche her.

I dette 4-dages retreat får vi undervisning i Chöd ritualet og dets dybere mening, og begynder at lære hvordan man bruger Chöd-trommen og klokken.

Ani Pema Khandro, Ani Tsering, Ani Kunchok og Ani Samten Dolma giver undervisningen. De kommer alle fire fra Tulku Urgyen Rinpoches nonne-kloster Nagi Gompa.

Hvis du har dine egne rituelle instrumenter – vajra, klokke og chöd tromme – så medbring dem venligst. Det er dog ikke nødvendigt at have disse instrumenter for at deltage i kurset.

Priser:

Seng på enkelt-værelse: 1800 kr.
Seng på sovesal eller telt: 1000 kr.  

Prisen inkluderer overnatning og forplejning, men ikke donation til nonnerne.

Ankomst: Søndag fra kl. 16 til 18. Aftensmad kl. 18.

Undervisningen begynder søndag aften kl 20 og vi afslutter med frokost torsdag d. 12.

OBS. Hvis du ønsker at være på Gomde hele tiden, under nonnernes besøg, skal du booke begge retreats her på hjemmesiden.

Register Here

October 2019

Oct 18

Tantra: Indgangsporten

      ...

view

Oct 31

Lev med døden

  ...

view

This is Hidden Text