Kærlighedens Åbne Rum

Erik Pema Kunsang

Start Date : 2019-04-17

End Date : 2019-04-22

 

 

Kærlighedens Åbne Rum

 

Meditations-retreat med Erik Pema Kunsang

 

Kærlighed og indsigt frigør. Det er en realitet som vi kan træne i. Almindeligvis er vi styret af forudfattede ideer og impulser, vanemønstre der næsten ubemærket definerer vores liv. Gennem meditationstræning kan vi gå ud over disse begrænsninger og opleve det åbne oprindelige sind.

 

Denne autentiske træningsform, flere tusind år gammel, stammer fra Buddha og yogi-kongen Padmasambhava og siden gennemtestet af millioner af kvinder og mænd.

 

Undervisningen er baseret på Dzogchen mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaringer. Erik Pema Kunsang vejleder i denne tidløse visdomstradition på nutidigt dansk.

 

Retreatet er for alle interesserede. Du får instruktioner til en daglig meditationspraksis, til at træne videre på egen hånd. Undervisningen er oplevelsesbaseret med plads til både dialog og spørgsmål.

 

 
 

 

Om Erik:

Erik Pema Kunsang har været en stærk central person i udbredelsen af kendskabet til buddhismen til Vesten. Under hans mange års studier og træning gennem anerkendte buddhistiske mestre, har Erik udgivet mere end 60 bøger om buddhistisk filosofi og praksis. Siden 2007 har han været dharma-lærer tilknyttet Gomde Danmark. Han underviser i Dzogchen traditionen som forbinder Buddhas lære med direkte personlig oplevelse.

 

 

Start og slut

Retreatet begynder med aftensmad onsdag d. 17 april, og slutter efter frokost mandag d. 22. april.

 

Erik underviser på dansk.

 

Priser og betaling

Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Den foreslåede donation er 250 kr per dag. Når kurset slutter er der lejlighed til at give bidrag for undervisningen direkte til Erik.

 

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 1. marts. For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde eller Strandgaarden, som ligger 400 meter fra Gomde. Værelserne fyldes efter først-til-mølle princippet.

 

Gebyret betales online samtidig med at du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.

 

Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset

 

Før 1. marts

Efter 1. marts

Indkvartering

DKK

DKK

Grund-gebyr. Overnatning udenfor Gomde eller på teltplads.

2200

2700

Grund-gebyr & sovesal

2750

3250

Grund-gebyr & seng i dobbeltværelse

3850

4350

Grund-gebyr & seng i enkeltværelse

4400

4900

Unge til og med 25 år:

Grund-gebyr og sovesal

1400

1400


 

Praktisk:

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

 

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.  

Læs mere om det praktiske på Gomde her.

Register Here

July 2019

Jul 15

Den Buddhistiske Impuls: H...

  Højskole-ugeku...

view

Jul 22

Kærlighed, kreativitet og ...

  Højskole-ugeku...

view

Jul 31

Cloudless Summercamp 2019

    Cloudless ...

view

August 2019

Aug 04

Ocean of Amrita

      ...

view

October 2019

Oct 18

Efterårskursus med Erik Pe...

    Efter&arin...

view

Oct 31

Lev med døden

  ...

view

This is Hidden Text