Ikke-meditation og sindets natur

Erik Pema Kunsang

Start Date : 2018-11-09

End Date : 2018-11-11

 

Meditations retreat med Erik Pema Kunsang
Ikke-meditation, ikke-gøren og sindets natur

På dette kursus undersøger vi, hvordan træning i ikke-gøren kombineres med andre teknikker for at booste et virkeligt fremskridt i vores meditationstræning.

Vi tager udgangspunkt i personlig oplevelse, så du kan afklare din forståelse af instruktioner du har modtaget i sindets natur i følge Dzogchen, Mahamudra eller Zen instruktioner.

Kurset henvender sig til praktiserende som træner i at være naturligt til stede, totalt uden fordomme, som opmærksomhed uden fokus eller det oprindelige sind. Det henvender sig også til dem som ønsker at grundlægge sådan en praksis.

“Gennem mange år sad jeg ved fødderne af Tulku Urgyen Rinpoche. Jeg præsenterer i dette retreat hans vejledning, metoder og videregiver den fremgangsmåde som han lagde vægt på.” - Erik Pema Kunsang

Ankomst og registrering fra fredag kl 15.30. Undervisning begynder fredag kl 19.30. Kurset slutter søndag efter frokost.

Alle måltider er øko-veganske.

 

Program følger

 

Kursuspriser: Nedenfor ser du deltagerpriserne for arrangementet på Gomde inkl. kost og logi. Priserne omfatter ikke undervisningen - Gomde betaler ikke lærerne på Gomde for at undervise. I stedet følger vi den tibetanske tradition hvor undervisningen bliver givet som en gave, men hvor deltagerne ved forløbets afslutning har mulighed for at give en donation efter eget valg. Vi anbefaler ca. 250 kr pr undervisningsdag, men det kan vælges helt frit efter lyst og formåen. 

 


Overnatning    Kursuspris
Sovesal   1300 kr
Seng i delt dobbeltværelse   1740 kr
Enkeltværelse   1960 kr
Unge u. 25 (sovesal)   700 kr
 

 

 . 

Register Here

February 2019

Feb 02

Losar weekend og Sanghadag...

      ...

view

April 2019

Apr 17

Kærlighedens Åbne Rum

    Kærl...

view

This is Hidden Text