Open Sky Dharma

Fri Jul 17

Erik Pema Kunsang

 

16 - 18 Oktober 2020

 

“Almindelige mennesker er som rum, fastholdt inde i en lukket hånd.

Afklarede mennesker er som åbne himmelrum, frie og uafgrænsede.”

-- Tulku Urgyen Rinpoche

 

 

I virkeligheden er vi velmenende og kærligt åbent himmelrum, med en naturlig evne til at opleve og forstå uden forbehold. Men, ligesom med det skiftende vejr på den ydre himmel, begrænses vi oftest til lægge mærke til vejret og glemme den uforanderlige himmels uhåndgribelige åbenhed. Når vanemæssige måder at opfatte på og foruddannede idesæt får frit spil så lægger vi ikke mærke til den indre himmels gode kvaliteter.

 

Gennem mange tusinde år har folk ligesom du og jeg ønsket at forstå hvad vi virkelig er. De har søgt, erfaret og anvendt denne indsigt for alles vel. Gennem træningsmetoder kan vi også lade begrænsninger falde fra og anerkende vores indre himmel. Jo mindre vi forstyrrer denne indsigt, jo mere ser vi at det indre rum er naturligt åbent og omsorgsfuldt,, med en omfavnende intelligens so og kan være stabil i sig selv.

 

Denne weekend giver Erik inspiration til at opdage vores indre himmel, og hvordan vi kan lade denne åbenhed udtrykke sig som kærlighed og selvsikkerhed i livet.

 

En del af træningen disse dage er under åben himmel, hvor den ydre himmel får lov at inspirere vores indre opdagelsesrejse.

 

Undervisningen er baseret på Dzogchen mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaringer til Erik Pema Kunsang, som vil vejlede i denne tidløse visdomstradition på nutidigt dansk. Denne autentiske træningsform, flere tusind år gammel, stammer fra Buddha og yogi-kongen Padmasambhava.

Retreatet er for alle interesserede. Du får instruktioner til en daglig meditationspraksis til at træne videre på egen hånd. Undervisningen er oplevelsesbaseret med plads til både dialog og spørgsmål.

October 2020

Oct 13

Sangha Familiedage - 'Open...

    Sangha famili...

view

Oct 16

Open Sky Dharma

      ...

view

November 2020

Nov 12

Lev med døden

  ...

view

Nov 23

Sangha Familiedage

      ...

view

Nov 27

Middelvejen - Indsigts ret...

      ...

view

July 2021

Jul 19

Sommerhøjskole 2021 uge 1

    Buddha og ...

view

Jul 26

Sommerhøjskole 2021 uge 2

    Våge...

view

This is Hidden Text