35 dags Padmasambhava retreat

Wed May 22

Pga. covid-19 er dette retreat desværre aflyst

 

 

 

 

 

 

 

35-dags Padmasambhava Retreat

18. marts - 22 april 2020, Gomde Danmark

 

For tredje gang afholder vi et 35-dages Padmasambhava retreat i Danmark.

 

 

Træningen er baseret på en indre mandala i tre planer. På det grundlæggende plan er Padmasambhava med tolv aspekter for tolv fuldendte evner, som udspringer af én unik virkeliggørelse. I midten er Avalokite, den Store Medfølelse Buddha, og magiske visualiseringer der frigør frøene til de seks verdener. Øverst er mandalaen med Amitayus, buddhaen Uendeligt Liv, med metoder og mantraer for sundhed, langt liv og endeløs visdom.

 

Tulku Urgyen Rinpoche fortalte at der er kæmpe gavn ved at visualisere en buddha, chante mantra og placere sindet i samadhi. Ideerne om almindelig krop, stemme og sind transformeres, negative karmiske vaner løsnes, enorm fortjeneste oprettes, så evnen til nondual bevidsthed styrkes og et link til oplyste manifestationer dannes.

 

Ligesom de tidligere år leder Lama Tenzin Sangpo og Erik Pema Kunsang, os gennem dette lykkebringende meditations retreat:
Lama Tenzin Sangpo leder retreatet, og giver komplette instruktioner for træningen, ritualer og introducerer hver del på traditionel og autentisk vis.

Erik Pema Kunsang forklarer meningen og hvordan vi transformerer vores indstilling og frigør vores forståelse ved at visualisere os selv som en Buddha, recitere mantra og træne i struktur-fri meditation.

 

Vi lærer den praktiske anvendelse af tantra og hvordan tantriske ritualer svarer til indre mening der befrier dybtliggende vaner, sigter mod at hjælpe alle levende væsner og forbinder os med endegyldig oplysning. Vi bruger mantra og mudra i vores daglige træningsperioder, som udtryk for indre respekt og indsigt.

 

Dagen er delt op i otte meditationsperioder. Fire perioder alene på individuelt værelse, og fire perioder sammen i templet.

 

Praktisk information

 

Retreatet starter d.18 marts til d. 22 april 2020. Du bør forvente at være på Gomde en dag eller to før og efter.

Du skal være ved godt helbred, mentalt stabil og beslutsom da forløbet er meget intensivt og helt lukket gennem de 35 dage.

 

Mad og overnatning:

I eget telt, tippie eller campingvogn: 6000 kr

Lille værelse: 7000 kr

Stort værelse: 9500 kr

Par, som deler et stort værelse: 12000 kr.
 

Du kan forvente ekstra udgifter for rituelle ting, såsom praksis teksten Trinley Nyingpo, torma osv. afhængig af, hvad du allerede er i besiddelse af. Når din deltagelse er bekræftet, kan vi hjælpe med at koordinere disse genstande. Donationer til Lama Tenzin og Erik er ikke inkluderet i prisen for overnatning og mad.

 

Vi sigter efter at retreatet bliver båret af frivillige, så du kan forvente at bruge den fulde tid i retreat, uden daglige gøremål.
 

Ønsker du at deltage eller modtage mere information, så skriv til gomde@gomde.dk. Skriv venligst lidt om din tidligere praksis og retreat erfaring.

 

 

Retreat frivillig
 

At være retreat hjælper er en værdifuld gave. Hvis du gerne vil være en del af det frivillige hold, helt eller deltid, skriv venligst til gomde@gomde.dk.

Frivilliges tid modregnes ved gratis deltagelse på andre kurser og retreats.

May 2020

May 07

Kærlighedens Åbne Rum

      ...

view

July 2020

Jul 13

Sommerhøjskole, uge 1

    Buddha og ...

view

Jul 20

Sommerhøjskole, uge 2 - vå...

    Våge...

view

This is Hidden Text