Gomde åbner en sommerhøjskole

Fri Jan 05

 

 

Buddha og Grundtvig i sommerlandet.

 

En ny slags ferie – en ny slags skole for livet.

Kursus 1: 16.-22. juli - “Kontemplation, arbejde og engagement

Kursus 2: 23.-29. juli - “Kontemplation, eksistens og personligt liv”.

 

I sommeren 2018 slår Gomde dørene op for en helt ny kombination af nyt og gammelt, øst og vest:. Vi vil udforske mulighederne i en kontemplativ højskole hvor "Buddha møder Grundtvig i sommerlandet". Højskolekurserne henvender sig især til unge mennesker - og alle som er unge i den forstand at de er ved at forme deres liv.

 

Højskolekurserne vil give klangbund, baggrund og fordybelse i hvordan meditation og kontemplation udfolder sig i mødet med en vestlig moderne verden - både omkring det arbejdsmæssige og professionelle (er der gode og holdbare måder, meditation kan bruges til at hjælpe andre og løse problemer?) og omkring det eksistentielle og personlige (hvordan kan man leve et kontemplativt liv i en moderne verden?)

 

Vi har været heldige at samle et stjerne-hold af spændende medvirkende, bl.a. musikeren David Hykes, dharmalæreren Erik Pema Kunsang, filminstruktøren Phie Ambo, radioværten Anders Laugesen og psykologiprofessoren Peter Elsass.

 

Kursusforløbene bliver udformet så der både er god plads til ny inspiration, god tid til fordybelse, højt til loftet i dialog, og gode rammer for at møde mennesker der deler ens dybeste engagementer.

 

Læs mere om ideerne, indholdet, de medvirkende og det praktiske på højskoleprojektets webside.

 

May 2018

May 22

Intensivt Indre Tara Sadha...

  Den Indre Tara Sadhan...

view

July 2018

Jul 13

Sfærernes musik og den våg...

  Stemme, rum, lyttende...

view

Jul 16

Sommerhøjskole seminar 1: ...

  Kom og vær med ...

view

Jul 23

Sommerhøjskole seminar 2: ...

  Kom og vær med ...

view

This is Hidden Text